sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

2. Isäntä sisustaa...

No niin, nyt se on sitten sekin ihme nähty, meidän isäntä sisustaa :D

Heti kärkeen täytyy mainita, että meillä Isäntä ei siis ole mitenkään innostunut sisustushommista. Toisaalta kuitenkin hän kyllä kommentoi minun sisustusideoita ja pistää yleensä enemmän hanttiin kuin innostuu niistä. Näin ollen en minäkään pääse toteuttamaan itseäni ja ideoitani ihan sillä tavalla kun haluaisin :/ Itse yhdistäisinkin enemmän vanhaa ja uutta sekaisin ja olisin remontissa jättänyt enemmän vanhaa näkyviin, kuten eteisen sormipaneelit...Toisaalta, onhan täällä näinkin ihan mukavan oloista.

 Tosiaan alakerran sauna ja "takkahuone" ovat isännän valtakuntaa olleet alusta asti. "Takkahuone", jossa ei ole vielä takkaa, (haaveissa olisi sekin joskus laittaa) on sellainen, että Jarmo siitä heti sanoi; tänne laitetaan keloseinää, kulmasohva tuohon nurkkaan, telkkari tonne jne. Siis visio oli heti valmis! Miksi minä en saa omia ideoitani visioitua yhtä selkeästi  Jarmon mielikuviin kuin omiini? :D


Isännän visio toteutuneena.



 
Tässä kaikki mitä Isäntä ajattelee vanhasta tavarasta ;)



Remontin aikana en juurikaan ollut valitsemassa mitä materiaaleja ja millaisia taloon laitettiin. Kotona keskusteltiin minkä väristä ja mitä mihinkin tulisi. Minulle värivalinta oli heti selvä. Maalarinvalkoista seiniin, valkolakattua panelia vaakaan laitettuna, harmaata lattiaan ja keittiön tasoihin. Mutta näistä sitten myöhemmin lisää ja palataan otsikon aiheeseen.

Jarmo joutui hankkimaan uuden löylymittarin, kun ensimmäisestä tytöt heti uutena käänsivät sen viisarin, niin, että näytti koko ajan 80 astetta. Tilalle ei tullutkaan samanlainen halpahallin halvin, vaan hieno uniikki meidän oman malamuuttimme kuvalla komistettu mittari :) Täytyy kyllä sanoa, että totesin löylyssä minäkin, miten komea komea mittari meillä on ;D

Noita mittareita, kylttejä, mukeja, tauluja, julisteita ym. voi teettää omista kuvista www.hekor.fi On muuten paikallinen yritys tuo Hekor :)

 
                                              Tykästyin tähän ihan oikeasti :)


Toinen Jarmon sisustushankinta(tai ainakin melkein) on pitämiltäni Perfect Home kutsuilta tuo ihana perhekehys. Minulla oli ihan toisenlaiset suunnitelmat, mitä kutsuilta hankin, mutta kun isäntä tavoitettiin selaamasta Perfect Homen kuvastoa ja sanoi kutsujen pitäjälle(on muuten isosiskoni)useammankin kerran, että tuo on siisti, tuo pitää saada. Olipa vielä kuvastostakin löytänyt sarjan, jota halusi omaan "takkahuoneeseensa". Otin sitten sellaisen Palermo kattolyhdyn vielä lisäksi. Laittelen kuvia siitä myöhemmin, kun toimitus vähän viivästyi lyhdyn osalta.


                                                           Tähän pitäisi sitten katsella kuvat ja miettiä sijoituspaikka :)


Oli vähän ongelmia kuvien suurentamisessa, mutta klikkaamalla ne saa suuremmaksi. Kuvien laatukin on mitä sattuu, kun en oikein pysty keskittymään kuvien ottoon. On noita innokkaita kuvausasisstentteja sen verran monta, että meinaa mennä hulinaksi, kun kameran ottaa esille.

                                   -Titta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)